Frans Timmermans en Kati Piri bezoeken Bergen op Zoom

Door Yusuf Kaplan op 12 mei 2019

 

Bergen op Zoom staat komende week in het teken van de Europese verkiezingen. Eurocommissaris Frans Timmermans en Europarlementariër Kati Piri,  komen onze stad bezoeken.

Frans Timmermans

Op vrijdagmiddag 17 mei gaan scholieren van het ROC West-Brabant, het Mollerlyceum, RSG ‘t Rijks en het Roncalli in gesprek met PvdA lijsttrekker Frans Timmermans.

 

Timmermans heeft zijn sporen verdiend als minister van Buitenlandse Zaken en eerste vicevoorzitter Europese Commissie. Timmermans is Spitzenkandidat voor de Europese sociaaldemocraten.

Datum: vrijdagmiddag 17 mei, 14:00 uur
Plaats: de Blokstallen (Blokstallen 3, Bergen op Zoom)
toegang: gratis

 

Kati Piri

Op zondagavond 19 mei is er een politiek café met Europarlementariër Kati Piri. Dit politiek café wordt door de PvdA Bergen op Zoom en PvdA Roosendaal georganiseerd. Als dochter van een Hongaarse vluchteling weet Piri hoe belangrijk mensenrechten zijn. Piri heeft de afgelopen vier jaar zich in gezet voor democratische principes en het respecteren van mensenrechten in Marokko (het Rifgebied) en Turkije.

Datum: zondagavond 19 mei, 18:30 uur
Plaats: de Blokstallen (Blokstallen 3, Bergen op Zoom)
toegang: gratis

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yusuf Kaplan (afdelingsvoorzitter PvdA Bergen op Zoom). Mail: ykaplan147@gmail.com. Telefoon: 0653696430.