Persbericht – Kandidatenlijst PvdA bergen op Zoom bekend

19 december 2017

 

De algemene vergadering van de PvdA Bergen op Zoom heeft dinsdagavond de kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

De conceptlijst die is opgesteld door een commissie van 7 personen is ongewijzigd overgenomen door de leden van de afdeling, tot volle tevredenheid van een grote meerderheid van de leden. De 26 jarige Joey van Aken werd gekozen tot lijsttrekker. Hij woont sinds begin dit jaar in Bergen op Zoom, maar is hier goed bekend. Ook binnen de PvdA heeft Joey de nodige ervaring, o.a. als raadlid in Steenbergen. Met zijn jong enthousiasme in combinatie met zijn ervaring komt er een welkome frisse wind binnen de partij. Op de 2e plaats staat Han Verbeem, de huidige fractievoorzitter. Hij is superblij met de topvijf en is enthousiast over het nieuwe team.

Op plaats 3 staat Nanny Nuijten, ook zij heeft in het verleden ervaring als raadslid, en wil graag aan de slag met het overwegende jonge team. Op 4 staat Adam Ahajaj en op 5 Sharinda Hanoman. Deze jonge kandidaten doen al enige tijd met plezier ervaring op als duo-burgerlid.

De PvdA Bergen op Zoom gaat met dit enthousiaste team vol vertrouwen de verkiezingen tegemoet.