Door Cas Respen op 6 juli 2016

Vacature: Geef je op voor ombudswerk

In verband met het opstarten van het Ombudsteam zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die in eerste instantie een luisterend oor willen bieden aan diegenen die het Ombudsteam benaderen met hun verhaal over wat hen overkomt.

Het Ombudsteam neemt vragen van individuele inwoners in behandeling, lost zaken indien mogelijk op of verwijst naar de juiste instantie. Het Ombudsteam biedt hulp aan leden en niet leden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast ondersteunt het Ombudsteam de PvdA fractie bij het signaleren van structurele problemen in de wijken en kan het zo een actieve bijdrage leveren aan een sterke en sociale stad.

Wij zijn op zoek naar mensen met het volgende profiel:

Je bent dienstverlenend ingesteld
Je kunt goed luisteren
Je kunt problemen signaleren en kritisch beoordelen
Je bent communicatief ingesteld
Je bent een netwerken
Je hebt feeling met onze lokale problematiek en je wilt er wat aan doen
Je bent lid van de PvdA
Je bent zo’n 2 uur per week beschikbaar (voor het vaste team), of incidenteel als invalvrijwilliger

In een spreekuur ben je altijd met 2 teamleden.

Ben je geïnteresseerd in deelname in het Ombudsteam en herken je je in het profiel? Of heb je vragen, mail dan naar [email protected].  We zijn graag bereid om je verder te informeren.

Dank voor je aandacht en het overwegen of dit wat voor jou is,

Miek van den Boogaard,

Coördinator Ombudsteam BoZ

Cas Respen

Cas Respen

Ik ben Cas Respen, geboren en getogen in het mooie Bergen op Zoom. Ik ben 19 jaar oud en studeer in Rotterdam, alhoewel je me ook vaak kunt vinden achter de kassa van de lokale bioscoop. Als fractie-assistent ondersteun ik achter en voor de schermen het gehele reilen en zeilen van onze fractie, en zie

Meer over Cas Respen