23 februari 2014, wijk centrum “De korenaere”, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom | wijk centrum “De korenaere”, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom

informatiebijeenkomst over gemeenteraadsverkiezingen 2014 voor de Bergse Marokkaanse gemeenschap

Op 19 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats, de inwoners van de gemeente Bergen op Zoom mogen dan hun stem uitbrengen op een persoon van de politieke partijen waarvan zij denken dat die hen het beste kan vertegenwoordigen in de gemeenteraad.

Het kennen van de politieke standpunten van de diverse partijen is belangrijk om als inwoner een weloverwogen stem te kunnen uitbrengen. Ook is het ook belangrijk dat inwoners een mogelijkheid hebben om aan de vertegenwoordigers van de diverse politieke partijen aan te geven wat zij voor de komende jaren van belang vinden om hun leefomgeving te verbeteren.

Wij vinden het belangrijk voor de participatie dat alle stemgerechtigde Marokkaanse Bergenaren gaan stemmen op 19 maart.Wij als moskee geven geen stemadvies!
Wel willen we jou attenderen op een bijeenkomst waarin de Bergse politieke partijen een uitleg zullen geven over wat zij belangrijk vinden voor de komende jaren. Je zal ook de gelegenheid krijgen om vragen te stellen over de diverse politieke standpunten.

De bijeenkomst staat gepland op zondag 23 februari van 13:15 tot 16:00 uur.
Locatie: De Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.15 uurInloop
13.45 uurWelkom en introductie vertegenwoordigers politieke partijen
14.00 uurUitleg gemeenteraad: wat doet het en waarom belangrijk om te gaan stemmen
14.15 uurWat vinden de diverse politieke partijen belangrijk voor de komende jaren, 5 min per partij
14.45 uurKorte pauze
15.00 uurGelegenheid tot het stellen van vragen aan de politici en het geven van een eigen mening over belangrijke thema’s
15.45 uurSamenvatting en afsluiting
16.00 uurEinde

Benieuwd wat de Bergse politieke partijen belangrijk vinden voor de komende vier jaar voor onze gemeente?
Wil je de mogelijkheid hebben om vragen te kunnen stellen of jouw mening te geven over belangrijke thema’s die jou aangaan zoals: onderwijs & stage, werkgelegenheid, veiligheid en zorg & welzijn?

Ga dan zondag 23 februari na salat dohr naar de  Korenaere